Services


Onze services bestaan uit de volgende zaken.


Industriële automatisering. 


  - Programmering van verschillende merken PLC's

  - Visualisatie van produktieprocessen middels HMI of SCADA

  - Afstandsbedienbaar maken van verschillende produktieprocessen.

  - Levering van besturingskasten.

  - Monitoren / loggen van gegevens. 


Engineering

Ontwerpen van machines en onderdelen ongeacht of er hydraulische, electrische of er pneumatische componenten geintergreerd dienen te worden. Wij willen graag een totaal oplossing voor de klant bieden waarbij we de engineeringstijd proberen te verkorten door snel een eenvoudig protoype te bouwen.  


Projectbegeleiding

Door de combinatie te kunnen maken van de verschilllende mechanische, electrische en software technische aspecten binnen een project zijn onze services ook uitgebreid met het begeleiden van projecten. Op deze manier kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de beschikbare kennis.


Inbedrijfstellingen

De laatste jaren zijn wij veel op pad geweest om diverse producten wereldwijd in bedrijf te stellen. Dit betrof onder andere:

-  Geautomatiseerde robotlijn voor controle van pallets. Deze moest op locatie naar de specifieke eisen van de klant geprogrammeerd worden. Tevens moest de electrische installatie in bedrijf gesteld worden.

-  Diverse cutterzuigers die op locatie opgebouwd of omgebouwd moesten worden. 

-  Productiemeetsystemen op verschillende baggerwerktuigen. Hiervoor is ook de specifieke monitoring en loggings software geschreven.

-  Op verschillende sleephopperzuigers is er monitoringssoftware in bedrijf gesteld voor de Suction Tube Position Indicator, Load & Draught en TDS metingen. Dit betrof uiteraard het hele traject vanaf de sensor tot en met de calibratie in de software en de instructie aan de klant.

-  Op zowel draadkranen, excavators, cutterzuiger en sleephopperzuiger zijn er survey pakketten in bedrijf gesteld. Dit betrof de complete installaties van; 

    -  Plaatsing en aansluiting sensoren.

    -  Plaatsing en configuratie GPS en RTK base station

    -  Programmeren van klantspecifieke wensen.

    -  Instructie aan de klant.Copyright © 2011. All Rights Reserved.