Pallet handeling


Levering automatisering van een portaalkraan. Zoals hiernaast te zien is worden pallets op palletwagen automatische aangevoerd. Na postionering gemeten en ingedeeld in een categorie. Afhankelijk van de categorie en afmetingen wordt de pallet getransporteerd en afgelegd. 

Ook is er communicatie opgezet met omliggende systemen voor correct afhandelen van het aanvoeren en afvoeren.Dit project is uitgevoerd in voor PewiSYS materIAL handling BV

=================================Hiernaast is een video te zien waar pallets automatisch op stapels aangevoerd worden. Vervolgens wordt elke pallet separaat opgepakt en door een operator beoordeeld en drie categorieën. Hierna wordt de pallet genesteld of normaal weggelegd.

In een later stadium van dit project hebben we ook de controle van de pallet geautomatiseerd waardoor er enkel stapels pallets op en afgehaald dienen te worden. Verder gaat alles automatisch.Dit project is uitgevoerd in samenwerking met Cekamon Saws BV

=================================Hiernaast in een video te zien van een systeem wat pallets op kleur controleerd en selecteerd. Tevens wordt de pallet ingevreesd wat na reparatie vereist is. Na de selectie wordt de pallet in de betreffende stapelaar gestapeld. In het HMI scherm kunnen verschillende drempelwaardes ten behoeve van de selectie ingesteld worden.
Dit project is uitgevoerd in samenwerking met Cekamon Saws BV


=================================Copyright © 2011. All Rights Reserved.